Головна Новини Світ Росія Путіна - "на нуль": у Росії обнулили президентський термін чинного глави держави
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна - "на нуль": у Росії обнулили президентський термін чинного глави держави

Депутат Держдуми Валентина Терешкова запропонувала обнулити президентський термін Володимира Путіна, щоб той міг стати лідером Росії ще чотири рази

11 березня 2020, 10:35 comments3443
Поділіться публікацією:
Путіна - "на нуль": у Росії обнулили президентський термін чинного глави держави

Президент РФ Володимир Путін буде знову балотуватися в президенти. У Держдумі прийняли поправку і обнулять президентський термін російського лідера, завдяки чому той зможе балотуватися ще чотири рази.

Відомо, що з поправкою до закону виступила депутат Держдуми Валентина Терешкова — перша в світі жінка, яка побувала в космосі.

"Навіщо городити штучні конструкції, треба все чесно, відкрито передбачити. Або взагалі прибрати обмеження щодо кількості президентських термінів в Конституції. Або — якщо цього вимагатиме ситуація, а найголовніше, якщо цього захочуть люди, — закласти у законі можливість для чинного президента знову обиратися на цю посаду, вже згідно з оновленою Конституцією", — позначила Терешкова у своєму виступі.

Проте, як пишуть російські ЗМІ, ідея обнулити президентство Путіна нібито належить ветерану, який висловив її на зустрічі з президентом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", робоча група запропонувала перейменувати главу держави "Верховного правителя". Причому перше слово буде обов'язково з великої літери. Крім цього, депутати запропонували закріпити за країною статус "переможця у Другій світовій війні", а також зробити православ'я основною релігією. Після цього пройде всеросійський голосування.

Також ми писали про те, що рамках проекту "20 питань Путіну" президент Росії зізнався, що весь час тримає "своїх людей" в напрузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!