Головна Новини Світ Росія Терешкова сказала, хто попросив її підтримати "обнулення" термінів Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Терешкова сказала, хто попросив її підтримати "обнулення" термінів Путіна

Депутат Держдуми і екс-космонавт заявила, що Путіна хочуть бачити беззмінним президентом прості люди Росії

11 березня 2020, 18:25 comments5805
Поділіться публікацією:
Терешкова сказала, хто попросив її підтримати "обнулення" термінів Путіна

Депутат Державної Думи Росії і перша в світі жінка-космонавт Валентина Терешкова пояснила, чому активно підтримала обнулення президентських термінів Володимира Путіна, тим самим відкриваючи йому доступ правити Росією до самої смерті. Про це передає журналіст видання "Комсомольская правда".

"Таку поправку до Конституції підтримали не політичні кола Росії, а люди, прості люди. Саме звичайні росіяни хочуть, щоб їм залишили Путіна", — відзначила політик від партії "Єдина Росія".

Також Терешкова позначила, що незважаючи на сумнівну природу такої поправки, Конституційний суд її, найімовірніше, схвалить.

Зазначимо, що після заяви депутата Держдуми Валентини Терешкової про те, що необхідно внести поправки до Конституції РФ, згідно з яким президент Володимир Путін зможе ще чотири рази поспіль балотуватися на пост глави держави, в мережі з'явилася гостра критика на її адресу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін розглядає законодавчу можливість безмежного терміну правління для себе і свого оточення, "обнуливши" всі попередні роки своєї влади.

""Якщо Конституційний суд підтримає ці поправки і не знайде в них суперечності Конституції, то вони будуть виставлені на голосування 22 квітня", — підкреслив він вчора на засіданні Держдуми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!