Головна Новини Світ Росія Росіяни висміяли Путіна через його оптимізм обвалення цін на нафту
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни висміяли Путіна через його оптимізм обвалення цін на нафту

Соцмережі "вибухнули" шквалом критики від тих, хто не знаходить економічного розквіту в Росії, незалежно від вартості нафти

12 березня 2020, 15:07 comments3753
Поділіться публікацією:
Росіяни висміяли Путіна через його оптимізм обвалення цін на нафту

Після опублікованої в Twitter ораторською промови президента Росії Володимира Путіна про те, що падіння ціни на нафту на світових ринках стане для російської економіки позитивним фактором впливу, користувачі соціальних мереж відверто висміяли свого лідера.

Так, у відповідь на те, що зниження вартості за барель нафти "безумовно, повинно позитивно позначитися і на всій російській економіці", коментатори почали робити їдкі зауваження.

"У тебе з кожної ситуації виходять тільки росіяни в лахмітті"; "Де ж ці ключові галузі виробництва. Одні торгові центри. Напевно, Росгвардия з ФСБ?", — звучать образливі закиди від читачів.

Дісталося Путіну і від більш радикальних учасників дискусії.

4iWCUUSUY8U2Ochf9oMJgwlYp.png

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у світі різко обвалилися ціни на нафтових ринках.

На думку аналітика "Центру біржових технологій" Максима Орыщака, в світі тенденція падіння цін на нафту була запланована давно.

"На жаль, інтерес до ситуації проявляється за фактом події, а не наперед, – зазначає Орыщак. – Так, за станом на 10 березня торги по Brent проходили близько 36 доларів за барель, що на 47,6% нижче ціни відкриття року. Тригером до розпродажів виступили кілька факторів. Серед них – побоювання розповсюдження коронавіруса по світу і його вплив на темпи розвитку світової економіки в 2020 році, потенційне скорочення попиту на нафту в світі. Також вагомим аргументом до продажу стала ситуація між найбільшими експортерами нафти у світі – 6 березня Росія і ОПЕК не змогли домовитися про нові обсяги видобутку нафти і утримати раніше прийняті рішення. Спекулянти відреагували швидко, але зараз технічно комфортна ціна, щоб спекулянти зробили перепочинок і спробу відновити котирування в діапазон 40 доларів за барель".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!