Головна Новини Світ Росія Пєсков зізнався, як переносить коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков зізнався, як переносить коронавірус

Коронавірус у прес-секретаря Путіна - Дмитра Пєскова - дав ускладнення і обернувся двобічною пневмонією

14 травня 2020, 11:07 comments2045
Поділіться публікацією:
Пєсков зізнався, як переносить коронавірус

Дмитро Пєсков вперше зізнався, як він переносить коронавірус. Хворобу прес-секретар президента Володимира Путіна назвав "абсолютно кровожерливою". Чому — розповів в інтерв'ю російському виданню "Коммерсантъ".

Про те, що коронавірус дістався до найближчого оточення Путіна стало відомо кілька днів тому. Прес-секретар глави держави зліг з двобічною пневмонією.

"Справа в тому, що твої легені пожирає навіть не сам вірус, а твій власний організм. Запускається гормональний штурм, імунна система намагається знищити вірус, але разом з тим починає знищувати легені. А це вже може обернутися тромбозом легенів", — розповів Дмитро Пєсков.

Він назвав вірус "кровожерливим", оскільки той абсолютно непередбачуваний. Розвиток хвороби залежить від індивідуальних особливостей організму і головне при цьому — не упустити момент, коли почнуть розвиватися ускладнення.

Також Дмитро Пєсков зізнався, що заразив коронавірусом і всю свою сім'ю, хоча весь цей час вони дотримувалися правил карантину і не виходили без потреби з дому. На роботу їздив тільки сам глава сімейства. Припускає, що десь там і міг підхопити вірус. Але коли саме це сталося він не знає. Запевняє, що дотримувався всіх запобіжних заходів. При цьому, як саме і чим його лікують, прес-секретар Путіна говорити не став. Що ж стосується самого Володимира Путіна, то з ним, говорить Пєсков, особисто не бачився вже більше місяця.

Нагадаємо, що за загальною кількістю інфікованих коронавірусом Росія вийшла на друге місце у світі. Попереду зараз тільки США.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!