Головна Новини Світ Росія Прес-секретар Путіна виписаний з лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прес-секретар Путіна виписаний з лікарні

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков одужав від коронавірусу, але продовжить працювати віддалено

25 травня 2020, 19:37 comments2128
Поділіться публікацією:
Прес-секретар Путіна виписаний з лікарні

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков сьогодні був виписаний з лікарні після стаціонарного лікування від коронавірусу COVID-19. Про це передає агентство "Інтерфакс".

Пєсков зазначив, що його самопочуття помітно покращився після ускладнень, симптоми інфекції зникли, але при цьому йому потрібно ще два тижні працювати і виконувати професійні обов'язки в віддаленому режимі з дому.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитро Пєсков приніс коронавірус додому і заразив свою дружину Тетяну Навку. За її словами, вони з чоловіком знаходяться в лікарні, щоб не заразити дітей та інших членів сім'ї. Фігуристка каже, що вся їх сім'я перебувала в найсуворішій ізоляції, однак Дмитро Пєсков працював і, ймовірно, приніс коронавірус з Кремля.

“Я практично за два дні приходжу в себе, у мене нормалізувався все: і кров, і температури нема. Кажуть, що жінки легше переносять це, напевно, це правда. Дмитро Сергійович теж під контролем, з ним все в порядку. Лікуємося", — говорить Навка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!