Головна Новини Світ Пiвденна Америка Помпео і Гуайдо обговорили боротьбу з Мадуро
commentss НОВИНИ Всі новини

Помпео і Гуайдо обговорили боротьбу з Мадуро

Раніше лідер опозиції Венесуели Гуайдо провів зустріч з президентом США Дональдом Трампом

7 лютого 2020, 03:50 comments1459
Поділіться публікацією:
Помпео і Гуайдо обговорили боротьбу з Мадуро

У США під час зустрічі держсекретар країни Майк Помпео і венесуельський опозиціонер домовилися "подвоїти зусилля з повалення диктатури" президента Венесуели Ніколаса Мадуро. Про це повідомила офіційний представник Держдепу Морган Ортагус.

"Вони погодилися подвоїти зусилля, щоб дати венесуельському народу те, чого він вимагав роками: покласти край диктатурі Мадуро і відновити демократію, економічний процвітання і гідність народу Венесуели", − йдеться в заяві Ортагус.

Раніше Гуайдо провів зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у вересні 2019 року президент США Дональд Трамп підписав указ про введення повного економічного ембарго проти Венесуели, яка перебувала в глибокій політичній кризі і була охоплена масштабними масовими протестами. Крім того, президент країни заявив, що Венесуелі необхідно відновити дипломатичні зв'язки з Колумбією. "Закликаю Колумбію подумати про пов'язаних процесах... Я маю намір відновити відносини на рівні консульств", — сказав Мадуро. За його словами, у Венесуелі перебувають затримані злочинці з Колумбії, але зв'язку з проблемами з офіційними каналів зв'язку, Венесуела не може їх видати Колумбії.

Раніше влада заявили про початок переговорів з низкою опозиційних політичних партій. Вже було досягнуто ряд домовленостей, зокрема про повернення Єдиної соціалістичної партії Венесуели (PSUV) в Національну асамблею, звільнення ув'язнених, захисту регіону Ессекібо, засудження санкцій і вимозі про їх негайне зняття, зміни у виборчому процесі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!