Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Чилі оголошено режим НС по всій країні через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чилі оголошено режим НС по всій країні через коронавірус

В кінці грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії у місті Ухань

8 лютого 2020, 00:41 comments2667
Поділіться публікацією:
У Чилі оголошено режим НС по всій країні через коронавірус

У Чилі В зв'язку з тим, щоб не потрапив у коронавірус країну, влада оголосила режим надзвичайного стану. Про це заявив міністр охорони здоров'я республіки Хайме Маньялич.

"Ми докладемо всі зусилля для того, щоб своєчасно виявити ці випадки і не допустити поширення епідемії в Чилі", – сказав міністр.

Режим надзвичайного стану вступить в силу в кінці тижня, незважаючи на те, що в країні немає жодного підтвердженого випадку зараження.

 Раніше "Коментарі" писали, що ісследованіе, опубліковане в медичному журналі JAMA today, включає аналіз даних про 138 пацієнтів, госпіталізованих з новим типом коронавирусной пневмонією в Ухані, Китай. Отримані дані показали, що приблизно у 41% пацієнтів були запідозрені внутрішньолікарняні передачі вірусу. У свою чергу, інженеры з Університету Цинциннаті створили крихітну портативну лабораторію, яка підключається до смартфону користувача і автоматично з'єднує його з кабінетом лікаря через спеціальний додаток, розроблене UC. Лабораторія розміром з кредитну карту може діагностувати інфекційні захворювання, такі як коронавірус, малярія, ВІЛ або хвороба Лайма. Також пристрій може виявляти такі стани, як депресія, неспокій.

Незважаючи на те, що в Україні немає жодного підтвердженого випадку захворювання коронавірусом, через епідемії в Китаї в наших аптеках спостерігається дефіцит масок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!