Головна Новини Світ Пiвденна Америка Лідер опозиції Хуан Гуайдо повернувся до Венесуели
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер опозиції Хуан Гуайдо повернувся до Венесуели

Оголосив себе рік тому тимчасовим президентом Венесуели Хуан Гуайдо повернувся в країну

12 лютого 2020, 04:30 comments1471
Поділіться публікацією:
Лідер опозиції Хуан Гуайдо повернувся до Венесуели

Самопроголошений і частково визнаний тимчасовий президент Венесуели Хуан Гуайдо повернувся в Каракас. Про це опозиціонер повідомив у Twitter.

"Венесуела, ми вже в Каракасі", — написав він.

На батьківщину Гуайдо повернувся після відвідування декількох країн. Гуайдо брав участь у саміті по боротьбі з тероризмом в Колумбії, відвідував країни ЄС, а також Канади і США.

 Як повідомляли "Коментарі", глава Національної асамблеї Венесуели Хуан Гуайдо виступив проти можливого перебування в територіальних водах Венесуели військових кораблів Росії. "Ми не схвалювали перебування російських військових кораблів на території країни, так як це було б серйозним порушенням суверенітету країни", — повідомив Гуайдо радіостанції Radio Union. У свою чергу, у США під час зустрічі держсекретар країни Майк Помпео і венесуельський опозиціонер домовилися "подвоїти зусилля з повалення диктатури" президента Венесуели Ніколаса Мадуро. Про це повідомила офіційний представник Держдепу Морган Ортагус. "Вони погодилися подвоїти зусилля, щоб дати венесуельському народу те, чого він вимагав роками: покласти край диктатурі Мадуро і відновити демократію, економічне процвітання і гідність народу Венесуели", − йдеться в заяві Ортагус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!