Головна Новини Світ Пiвденна Америка Мадуро оголосив надзвичайну ситуацію в енергетиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадуро оголосив надзвичайну ситуацію в енергетиці

Венесуельський лідер Мадуро підписав указ про реформу в нафтовидобувній галузі для захисту від санкцій США

20 лютого 2020, 04:35 comments1825
Поділіться публікацією:
Мадуро оголосив надзвичайну ситуацію в енергетиці

Президент Венесуели Ніколас Мадуро оголосив про енергетичну надзвичайної ситуації та створення президентської комісії з реструктуризації нафтової промисловості країни, повідомляють закордонні ЗМІ.

Режим надзвичайної ситуації введений з метою вжиття термінових заходів для забезпечення енергетичної безпеці Венесуели.

18 лютого США ввели санкції щодо швейцарського підрозділу Роснефти Rosneft Trading SA. Обмежувальні заходи торкнулися також голови ради директорів компанії Дідьє Касимиро.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у вересні 2019 року президент США Дональд Трамп підписав указ про введення повного економічного ембарго проти Венесуели, яка перебувала в глибокій політичній кризі і була охоплена масштабними масовими протестами. Крім того, президент країни заявив, що Венесуелі необхідно відновити дипломатичні зв'язки з Колумбією. "Закликаю Колумбію подумати про пов'язаних процесах... Я маю намір відновити відносини на рівні консульств", — сказав Мадуро. За його словами, у Венесуелі перебувають затримані злочинці з Колумбії, але зв'язку з проблемами з офіційними каналів зв'язку, Венесуела не може їх видати Колумбії.

Раніше влада заявила про початок переговорів з низкою опозиційних політичних партій. Вже було досягнуто ряд домовленостей, зокрема про повернення Єдиної соціалістичної партії Венесуели (PSUV) в Національну асамблею, звільнення ув'язнених, захисту регіону Ессекібо, засудження санкцій і вимозі про їх негайне зняття, зміни у виборчому процесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!