Головна Новини Світ США Трамп допустив публікацію стенограми розмови з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп допустив публікацію стенограми розмови з Зеленським

Глава Білого дому назвав переговори ідеальними

24 вересня 2019, 18:59 comments2037
Поділіться публікацією:
Трамп допустив публікацію стенограми розмови з Зеленським

Президент США Дональд Трамп не виключив оприлюднення стенограми телефонних переговорів з президентом України Володимиром Зеленським, які відбулися в липні. Про це він сказав "на полях" Генеральної асамблеї ООН, передає CNN.

"Коли ви побачите дзвінок, коли ви побачите стенограму дзвінка — яку, я думаю, ви побачите, в якийсь момент — ви зрозумієте", — сказав Трамп.

Президент США додав, що дзвінок Зеленському був "ідеальний" і просто "не міг бути краще".

Нагадаємо, американські ЗМІ повідомили про те, що Дональд Трамп під час переговорів з Володимиром Зеленським попросив розслідувати справу колишнього віцепрезидента США Джо Байдена. Мова йшла про можливу причетність Байдена до звільнення генпрокурора (Віктора Шокіна — ред.), який вів розслідування щодо можливої участі сина колишнього віцепрезидента Хантера Байдена в незаконних схемах в Україні. Зазначимо, Хантер Байден входить у раду директорів Burisma Holdings ексміністра екології часів Віктора Януковича Миколи Злочевського.

Крім того, співробітник розвідки США подав скаргу в Конгрес у зв'язку з тиском Дональда Трампа на якогось іноземного чиновника (імовірно Володимира Зеленського) під час телефонної розмови.

Як повідомляло видання "Коментарі", Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США звернувся в Білий дім з вимогою надати стенограму телефонних переговорів Трампа з Зеленським.

Державний департамент виступив проти публікації стенограми.

Нагадаємо, особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані проговорився, що Трамп вимагав від Зеленського компромат на Байдена.

Дональд Трамп назвав повідомлення преси про тиск на українське керівництво фейком, який вигідний Демократичної партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!