Головна Новини Світ США Трамп переконував Мей в непричетності Кремля до отруєння Скрипалів,- ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп переконував Мей в непричетності Кремля до отруєння Скрипалів,- ЗМІ

Скрипалі були отруєні в березні 2018 року

6 жовтня 2019, 00:10 comments1934
Поділіться публікацією:
Трамп переконував Мей в непричетності Кремля до отруєння Скрипалів,- ЗМІ

Президент США Дональд Тррамп під час телефонної розмови з Терезою Мей, яка на той момент була прем'єр-міністром Великобританії, намагався переконати її, що російська влада не причетна до отруєння колишнього агента ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, пише видання Тһе Washington Post.

"Трамп був переконаний у тому, що з приводу отруєння були серйозні підстави для сумнівів... Десять хвилин пішли на те, щоб Мей говорила про високу ймовірність (причетності Кремля — ред.), а також на відповіді Трампа, який заявляв, що не впевнений в цьому", — розповіло джерело видання.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в британському Солсбері 4 березня 2018 року були отруєні експолковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, який працював на британські спецслужби, і його донька Юлія. Поліція з'ясувала, що його намагалися вбити нервовопаралітичною речовиною "Новачок", мотивом могла стати помста. Британська сторона стверджує, що до отруєння Скрипалів причетна російська держава, Росія це категорично заперечує.

Імовірно понад 130 людей могли постраждати від нервово-паралітичного газу, яким були отруєні Сергій Скрипаль та його дочка.

Поліція Британії повністю відновила хронологію отруєння Скрипалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!