Трамп сподівається на теплі відносини з Росією, Макрон викрив його в наївності

Президент США переконаний, що росіяни і американці хочуть одного і того ж

Президент США Дональд Трамп зазначив, що солідарний з французьким колегою Еммануелем Макроном, який нещодавно заявив про необхідність побудови діалогу з Російською Федерацією на рівні високої дипломатії і союзництва. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву глави Білого Дому під час поточного саміту в Лондоні.

Так, американський лідер зазначив, що його звернення до народу, в якому звучала ідея зближення з Росією та ведення дипломатичних переговорів, знайшла відгук в умах прихильників Трампа.

"Я переконаний, що і російський народ хоче того ж", - сказав президент США.

При цьому, присутній під час цієї заяви Еммануель Макрон підкреслив, що країнам НАТО необхідно будувати стратегічну платформу з Росією, не втягуючись в надмірну наївність і довіру.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на цьому ж лондонському саміті Дональд Трамп піддав критиці слова Макрона про те, що НАТО втратило ефективність і не може захистити своїх союзників. Лідер США переконаний, що такі слова з боку президента Франції здатні згубно відгукнутися для самих французів, в першу чергу.