Головна Новини Світ США У США спростували причетність до атаки автоколони поблизу Багдада
commentss НОВИНИ Всі новини

У США спростували причетність до атаки автоколони поблизу Багдада

Представник коаліції проти ІД заявив, що США на півночі від Багдада не проводила будь-яких операцій

4 січня 2020, 09:45 comments1466
Поділіться публікацією:
У США спростували причетність до атаки автоколони поблизу Багдада

Сполучені штати Америки відкидають інформацію про те, що їхні військові здійснили атаку авіацією неподалік Багдада. Про це повідомив офіційний представник сил США в Іраку і Сирії, полковник Майлс Кеггінс у Twitter.

Так, він написав, що коаліція в останні дні не здійснювала авіаудари поблизу району Ет-Таджі, що на півночі від Багдада.

Нагадаємо, 3 січня в декількох іноземних ЗМІ з'явилася інформація про те, що США здійснили авіаудар по автоколоні проіранського збройного угруповання в Іраку — шиїтському збройному формуванні "Аль-Хашд аш-Шабі". Повідомлялося, що таким чином військові США планували ліквідувати командувача угруповання, однак останні спростували присутність командира в колоні. Внаслідок атаки загинуло щонайменше п'ять осіб, поранення отримали ще троє.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США заявили про причетність до ракетної атаки Багдада та загибелі іранського генерала Кассема Сулеймані — командувача силами "Аль-Кудс" з "Корпусу вартових Ісламської революції". Тим часом, в ООН вважають, що вбивство іранського генерала не можна виправдати самообороною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!