Трамп за вечерею розповів про вбивство генерала Сулеймані

Президент США передав мову військових, які виконували його наказ про ліквідацію іранського генерала

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп розповів про подробиці вбивства іранського військового генерала Кассема Сулеймана під час вечері для спонсорів Республіканської партії. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Так, президент США зазначив, що Сулеймані неодноразово дозволяв собі говорити про Америку погані речі і терпіння Трампа., що називається, вичерпалося.

"Яку частину цього марення ми повинні слухати? Скільки ми будемо слухати?", - як би пояснює причини свого гострого обурення глава Білого Дому.

Трамп продовжив, що віддав наказ про фізичне знищення іранського генерала, який представляв терористичну загрозу, а також поділився даними, які отримував від американських військових, які виконували його наказ.

"Вони разом, сер", "Сер, їм залишилося жити 2 хвилини 11 секунд. Вони в броньованому автомобілі. Сер, їм залишилося жити приблизно одну хвилину. 30 секунд. 10, 9, 8...", "Потім раптом – бум", "Їх більше немає, сер", - розповів президент США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що під час похорону Кассема Сулеймані в його рідному іранському місті Керман в тисняві загинули десятки людей.