Головна Новини Світ США Трамп за вечерею розповів про вбивство генерала Сулеймані
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп за вечерею розповів про вбивство генерала Сулеймані

Президент США передав мову військових, які виконували його наказ про ліквідацію іранського генерала

19 січня 2020, 11:35 comments2696
Поділіться публікацією:
Трамп за вечерею розповів про вбивство генерала Сулеймані

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп розповів про подробиці вбивства іранського військового генерала Кассема Сулеймана під час вечері для спонсорів Республіканської партії. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Так, президент США зазначив, що Сулеймані неодноразово дозволяв собі говорити про Америку погані речі і терпіння Трампа., що називається, вичерпалося.

"Яку частину цього марення ми повинні слухати? Скільки ми будемо слухати?", — як би пояснює причини свого гострого обурення глава Білого Дому.

Трамп продовжив, що віддав наказ про фізичне знищення іранського генерала, який представляв терористичну загрозу, а також поділився даними, які отримував від американських військових, які виконували його наказ.

"Вони разом, сер", "Сер, їм залишилося жити 2 хвилини 11 секунд. Вони в броньованому автомобілі. Сер, їм залишилося жити приблизно одну хвилину. 30 секунд. 10, 9, 8...", "Потім раптом – бум", "Їх більше немає, сер", - розповів президент США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що під час похорону Кассема Сулеймані в його рідному іранському місті Керман в тисняві загинули десятки людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!