Головна Новини Світ США Стало відомо, коли Помпео приїде до Київа
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Помпео приїде до Київа

Помпео здійснить турне по Європі та Середній Азії

22 січня 2020, 15:12 comments1377
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли Помпео приїде до Київа

Державний секретар США Майк Помпео перебуватиме з офіційним візитом в Україні 30 січня — 1 лютого. Про це повідомляє білоруська редакція бюро "Радіо Свобода" з посиланням на інформацію держдепартаменту.

"Майк Помпео відвідає Лондон 29-30 січня, потім буде в Києві 30 січня і 1 лютого звідти приїде в Мінськ, де буде менше ніж день, і 1-2 лютого полетить у Нур-Султан, 2-3 лютого буде в Ташкенті", — сказано в повідомленні.

Як повідомляв сайт "Коментарі", турне Майка Помпео по Європі та Центральній Азії планувалося в першій половині січня. Київ він мав відвідати 3 січня. Однак поїздки довелося скасувати через ракетну атаку Ірану на американські військові бази в Іраку.

Раніше Майк Помпео заявив, що Державний департамент США продовжить надавати Україні допомогу в боротьбі з корупцією. Він також заявив, що пишається наданням Україні летального озброєння.

"Президент Трамп не раз і не два, а три рази надав Україні кошти, якими вони можуть захистити себе від російської агресії в Донбасі. Ми цим пишаємося, ми думаємо, в цьому є сенс — для свободи, для Європи, для миру і суверенітету України", — сказав він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!