Головна Новини Світ США У США підтвердили новий випадок зараження коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У США підтвердили новий випадок зараження коронавірусом

Новий випадок зараження коронавірусом підтвердили в США

6 лютого 2020, 01:25 comments2888
Поділіться публікацією:
У США підтвердили новий випадок зараження коронавірусом

В Америці підтвердили ще випадок захворювання коронавіруса, який поширюється по всьому країнам після спалаху в китайському Ухані. Про це йдеться в заяві департаменту охорони здоров'я штату Вісконсін.

У штаті Вісконсін був зареєстрований перший випадок захворювання коронавірусом. Хворий має історію подорожей в Пекін. Інфікований коронавірусом був ізольований вдома.

Як повідомляло видання "Коментарі", замым небезпечним місцем в офісі, де можна заразитися коронавірусом, є ліфт. Про це розповів голова спеціальної комісії Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР Чжун Наньшань. За його словами, у ліфтах дуже погана вентиляція, а розмір кабіни часто менше туалету. Багато людей думають, що в ліфті вони в безпеці, проте вони не враховують той факт, що до них хтось міг чхати або кашляти. Крім того, коронавірус може спокійно перебувати поза людського організму більше двох діб на сухих поверхнях, а в рідких – ще довше. Медики рекомендують їздити в ліфтах тільки в масках і після поїздки ретельно мити руки.

5 лютого, в Україну надійшли тест-системи, які дозволять виявити новий коронавірус 2019-NCOV. "Реагенти у складі тест-системи дозволять проводити лабораторну діагностику нового коронавіруса на сучасному рівні. Набори розроблені в Німеччині з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення даного виду коронавіруса", — йдеться в повідомленні. Відзначається, що Всесвітня організація охорони здоров'я повинна направити в Україну додаткові реагенти. Також плануються закупівлі за рахунок державного бюджету.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!