Головна Новини Світ США Трамп висміяв Пелосі в жартівливому відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп висміяв Пелосі в жартівливому відео

Президент США Дональд Трамп опублікував в Twitter черговий ролик

7 лютого 2020, 04:35 comments1692
Поділіться публікацією:
Трамп висміяв Пелосі в жартівливому відео

Американський президент Дональд Трамп опублікував у своєму Twitter ролик, в якому присутня спікера нижньої палати Конгресу Ненсі Пелосі.

Відео під назвою "Потужні американські історії, розірвані на шматки Ненсі Пелосі" були змонтовані з зйомки виступу глави держави в конгресі. Моменти його звернення до військових і героям країни супроводжуються перебивками, на яких спікер розриває листи з промовою президента.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп заявив, що йому довелося багато винести з-за тривалого процесу імпічменту, який закінчився його перемогою. "Без обґрунтованих причин ми пройшли через пекло, тому зараз ми перебуваємо не на прес-конференції, не на офіційному виступі, ні, це щось інше: це святкування", — висловив свої емоції американський лідер в оточенні своєї родини та соратників у дворі Білого Дому. Спікер Палати представників Ненсі Пелосі вважає, що американський президент Дональд Трамп і раніше є "загрозою для американської демократії". Таку заяву політик зробила за підсумками голосування в Сенаті по справі про імпічмент глави Білого дому.На її думку, Трамп і республіканці Сенату привели в норму беззаконня і відкинули систему стримувань і противаг Конституції США".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!