Головна Новини Світ США Трамп звільнив посла США в ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп звільнив посла США в ЄС

Гордон Сондленд дав свідчення в ході процедури імпічменту щодо президента Дональда Трампа

8 лютого 2020, 06:00 comments1764
Поділіться публікацією:
Трамп звільнив посла США в ЄС

Президент США Дональд Трамп звільнив посла в ЄС Гордона Сондленда, який дав свідчення на слуханнях в ході процесу імпічменту, повідомляє The New York Times з посиланням на заяву диппредставників.

"Я вдячний президенту Трампу за надану мені можливість служити, державному секретарю Майку Помпео за його постійну підтримку, а також професіоналів місії США в Європейському Союзі", — зазначив Сондленд.

Видання вважає, що причиною звільнення є свідчення посла в рамках імпічменту.

Раніше "Коментарі" писали, що зоветника з національної безпеки, підполковника Олександра Виндмана звільнили з Білого дому. Варто відзначити, що Віндман давав свідчення у розслідуванні імпічменту президента Дональда Трампа. "Сьогодні підполковник Олександр Віндман звільнений з Білого дому, де він сумлінно служив своїй країні і своєму президентові,– повідомив адвокат Виндмана Девід Прессман. – Лейтенанта Виндмана попросили піти з-за того, що він сказав правду". У свою чергу, американец, член Республіканської партії Джо Уолш протказался брати участь у виборах президента США, які відбудуться восени цього року. “Я знімаю свою кандидатуру на президента США. Я потрапив у цю справу, адже думав, що дійсно важливо, щоб там був республіканець, республіканець, який кожен день кричав цьому президенту про його непридатність", — сказав Він. За його словами, він зробить все можливе, щоб чинний президент не переобрався на другий термін, включаючи допомогу в обранні будь-якого з кандидатів-демократів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!