Головна Новини Світ США Безробіття в США продовжує стрімко зростати: 20 млн американців за місяць втратили джерела доходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Безробіття в США продовжує стрімко зростати: 20 млн американців за місяць втратили джерела доходу

20 млн американців тільки за офіційною статистикою залишилися без доходу у зв'язку з карантином

16 квітня 2020, 20:29 comments2069
Поділіться публікацією:
Безробіття в США продовжує стрімко зростати: 20 млн американців за місяць втратили джерела доходу

За період з середини березня за допомогою по безробіттю у США звернулися 20 мільйонів чоловік, а 5,2 мільйона — тільки за останній тиждень. Про це повідомляє агентство "ВВС".

Як повідомляє міністерство праці США, це трохи менше, ніж за тиждень до цього — тоді про допомогу попросили 6,6 мільйона людей, що  залишилися без роботи.

Аналітики з Goldman Sachs очікують, що до кінця травня ця цифра може сягнути 37 млн чоловік.

Відзначається, що пандемія COVID-19 скасувала стільки ж робочих місць, скільки було створено в США за останні 10 років, коли затихла криза 2008-2009 років. Експерти, у свою чергу стверджують, що США зараз має справу з найбільшою економічною кризою з часів Великої депресії 1930-х рр.

Однак деякі економісти припускають, що найближчим часом кількість безробітних почне скорочуватися, оскільки малий бізнес отримує допомогу від уряду, а місцева влада обговорюють можливість відкриття частини компаній у регіонах, де пік поширення коронавірусу вже пройшов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще на початку спалаху пандемії коронавіруса, в США були виділені кошти у розмірі 1 млрд доларів для пошуку вакцини проти нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!