Головна Новини Світ США Трамп планує призупинити імміграцію в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп планує призупинити імміграцію в США

Президент США Дональд Трамп вважає, що зупинка імміграції допоможе уповільнити поширення коронавірусу в країні

21 квітня 2020, 11:20 comments2260
Поділіться публікацією:
Трамп планує призупинити імміграцію в США

Президент США Дональд Трамп заявив про плани підписати указ про тимчасове зупинення імміграції до Сполучених Штатів. Про це він повідомив у понеділок увечері за місцевим часом у своєму Twitter.

Своє рішення Трамп аргументував тим, що потрібно захистити громадян своєї країни від "невидимого ворога", а також зберегти робочі місця для американських громадян.

твит трампа.JPG

Нагадаємо, Дональд Трамп представив план скасування карантину "Відкриємо Америку знову". Цей план передбачає три ступені. Білий дім готується до відміни карантину у США, але рішення про скасування приймати губернаторів штатів. Обмеження планують знімати не у всій країні одночасно, а окремо в кожному штаті. Терміни теж визначать губернатори в залежності від ситуації з пандемією в штаті.

Раніше "Коментарі" писали, що влада США виплатили авіаперевізникам 2,9 млрд доларів. Таку компенсацію авіакомпанії отримали у зв'язку з епідемією коронавірусу, через яку перевізники опинилися на межі банкрутства. Мінфін США вже зробив перші виплати — кошти отримали дві великі авіакомпанії і 54 невеликих. Уряд пообіцяв надалі зробити такі виплати регулярними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!