Головна Новини Світ США Трамп планує зупинити імміграцію в США на 60 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп планує зупинити імміграцію в США на 60 днів

Президент США заявив, що через 60 днів рішення про зупинення імміграції буде переглянуто

22 квітня 2020, 02:03 comments2014
Поділіться публікацією:
Трамп планує зупинити імміграцію в США на 60 днів

Президент США Дональд Трамп заявив у вівторок, що підпише указ про тимчасову припинення імміграції до Сполучених Штатів, який буде діяти протягом 60 днів, а потім буде переглянутий. Про це пише Reuters.

Американський президент заявив, що його адміністрація вивчить додаткові заходи, пов'язані з імміграцією "для захисту американських робітників". Крім того, він зазначив, що ця міра також допоможе зберегти життєво важливі медичні ресурси для американських громадян.

Нагадаємо, Дональд Трамп представив план скасування карантину "Відкриємо Америку знову". Цей план передбачає три ступені. Білий дім готується до скасування карантину в США, але рішення про скасування приймати губернаторів штатів. Обмеження планують знімати не у всій країні одночасно, а окремо в кожному штаті. Терміни теж визначать губернатори в залежності від ситуації з пандемією в штаті.

Раніше "Коментарі" писали, що влада США виплатила авіаперевізникам 2,9 млрд доларів. Таку компенсацію авіакомпанії отримали в зв'язку з епідемією коронавірусу, через який перевізники опинилися на межі банкрутства. Мінфін США вже зробив перші виплати — кошти отримали дві великі авіакомпанії і 54 невеликих. Уряд пообіцяв надалі зробити такі виплати регулярними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!