Головна Новини Світ США Трамп заявив, що не розглядає варіант перенесення президентських виборів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив, що не розглядає варіант перенесення президентських виборів у США

Вибори повинні пройти 3 листопада 2020 року

28 квітня 2020, 22:02 comments1757
Поділіться публікацією:
Трамп заявив, що не розглядає варіант перенесення президентських виборів у США

Президент США Дональд Трамп заявив, що ніколи навіть не думав про перенесення або скасування президентських виборів у США в 2020 році. Про це повідомили в офіційному акаунті Білого дому в соціальній мережі Twitter з посиланням на відео брифінгу президента США Дональда Трампа.

Таким чином чинний президент США від Республіканської партії відповів на звинувачення свого головного конкурента на президентських виборах США в листопаді 2020 року — кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

Кілька днів тому Джо Байден заявив, що Дональд Трамп спробує перенести або навіть скасувати президентські вибори в США, тому що, по словами демократа, тільки там чинний президент зможе перемогти..

"Я ніколи не думав про перенесення виборів, взагалі ніколи. Навіщо мені це робити? Вибори відбудуться 3 листопада", — заявив Дональд Трамп.

І хоча Дональд Трамп у своєму коментарі назвала 3 листопада "хорошою датою", її призначає федеральний закон, а зміни повинен схвалити Конгрес. Тому президент не може приймати рішення про дату президентських виборів односторонньому порядку.

Як повідомляв портал "Коментарі", кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден планує призначити віце-президентом США екс-першу леді США Мішель Обаму в разі своєї перемоги на президентських виборах у листопаді 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!