Головна Новини Світ США У США клієнт ресторану за прохання надіти маску вистрілив у кухаря
commentss НОВИНИ Всі новини

У США клієнт ресторану за прохання надіти маску вистрілив у кухаря

У Колорадо кухар Waffle House попросив відвідувача надіти маску, той повернувся із засобом індивідуального захисту і пістолетом

20 травня 2020, 12:45 comments2068
Поділіться публікацією:
У США клієнт ресторану за прохання надіти маску вистрілив у кухаря

У США звичайне зауваження клієнту ледь не коштувало людині життя. Як передає американський телеканал KDVR, в місті Аврора (штат Колорадо) кухар Waffle House попросив відвідувача надіти маску. Відмовившись кілька разів, той дістав зброю і вистрілив у співробітника закладу.

У поліції говорять про те, що 27-річний Келвін Уотсон прийшов у кафе Waffle House, яке під час карантину працює виключно на винос, без маски. Офіціантка пояснила клієнту, що його не будуть обслуговувати, поки він не одягне маску. Келвін пішов, проте через якийсь час повернувся із засобом індивідуального захисту, який все так же відмовився одягати. Після чергового зауваження Уотсон накинувся на кухаря ресторану з криком про те, що "вишибе йому мізки". В результаті, агресивний клієнт втік, проте повернувся знову ближче до ночі. Хлопець вдарив кухаря, а коли він спробував втекти, — вистрілив йому в живіт. Повідомляється, що життю потерпілого нічого не загрожує, а от злісного порушника карантину заарештували за звинуваченням у замаху на вбивство.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в одному з супермаркетів Німеччини, де продовжує діяти карантин і масковий режим, стався скандал, який переріс у бійку. Як повідомляють в Twitter очевидці, група росіян відмовилася надіти маски і влаштували бійку з охоронцями. Інші покупці інцидент зняли і виклали відео в Мережу.

Також ми писали, що в київському супермаркеті по вул. Кудряшова стався конфлікт, який переріс в погрозу вбивством. Охоронець зробив зауваження одному з покупців, який зайшов без маски. У відповідь той дістав з кишені не засіб індивідуального захисту, а гранату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!