Головна Новини Світ США Штаб Байдена відреагував на "плівки Деркача"
commentss НОВИНИ Всі новини

Штаб Байдена відреагував на "плівки Деркача"

Розмови Байдена і Порошенко сильно відредаговані, вважають у Байдена

20 травня 2020, 14:07 comments2182
Поділіться публікацією:
Штаб Байдена відреагував на "плівки Деркача"

Плівки, які оприлюднив народний депутат Андрій Деркач, є "повністю отредаговані". З такою заявою виступили в штабі колишнього віце-президента США Джозефа Байдена.

"Вони дуже сильно відредагували їх, але це не більше, ніж дірка від бублика, яка не отримала розголосу", — зазначив спікер Байдена Ендрю Бейтс.

Представники кандидата в президенти США акцентують увагу на тому, що російський пропагандистський канал Russia Today брав активну участь у розкручуванні скандалу. Видання The Washington Post у свою чергу нагадує про можливий зв'язок Деркача з російською розвідкою, оскільки він пройшов навчання в московській школі КДБ.

Нагадаємо, причиною резонансу стала публікація нардепом Андрієм Деркачем записи розмов, в яких сам депутат вбачає ознаки впливу Байдена на п'ятого президента України Петра Порошенка. На запису нібито Порошенко доповідає нібито Байдену, що, не дивлячись на відсутність звинувачень в корупції чи інших неправомірних дій, він сказав генпрокурору Віктору Шокіну написати заяву про відставку. У відповідь віце-президент США вітає українського президента з новим генпрокурором, зазначаючи, що це буде сприяти в отриманні кредиту для України.

Раніше портал "Коментарі" публікував матеріал про те, які наслідки може мати скандал з "плівками Деркача".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!