ДУМКИ

Людмила Долгоновская : Російська Федерація стала притулком для зрадників

03-06-2020 08:06

0

Людмила Долгоновская

експерт у сфері комунікацій, співзасновниця Мережі захисту національних інтересів АНТС

Експерт у сфері комунікацій Людмила Долгоновська прокоментувала порталу «Коментарі» інформацію про те, що верхівка «правителів» непідконтрольної Україні частини Донбасу (так звані «ДНР» і «ЛНР») має російське громадянство, а деякі – і прописку в РФ

Згідно загальнодоступним даним, ватажок "ДНР" Денис Пушилін прописаний в Санкт-Петербурзі – саме там, де і "глава МЗС ДНР" Наталія Ніконорова. Обидва – власники російських паспортів. Як і ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник, а також Владислав Дейнего, що представляє в Мінську "народ ЛНР".

Так званий "омбудсмен "ДНР" і "представник "ДНР" в робочій підгрупі з гуманітарних питань в ТКГ Дарина Морозова обзавелася і паспортом РФ, і нерухомістю в Москві.

Ось як коментує ситуацію експерт у сфері комунікацій, співзасновниця Мережі захисту національних інтересів "АНТС", начальник управління стратегічних комунікацій Луганської облдержадміністрації в 2016-2018 роках, кандидат філософських наук Людмила Долгоновська:

"У першу чергу, ці факти потрібно використовувати, щоб вкотре звернути увагу світової громадськості на проблему паспортизації населення окупованих територій. Мова йде про цілеспрямовану політику держави-агресора. Кремль таким чином отримує додаткові важелі тиску – аж до відкритого введення своїх військ для "захисту співвітчизників".

Нагадаю, що в 2019 році, за даними експертів, близько 100 тисяч українських громадян з окупованих і прилеглих районів Донецької та Луганської областей отримали паспорти РФ (російські куратори рапортують і зовсім про 300 тисяч). Показово, що автобуси з охочими отримати російське громадянство курсували в Ростовську область навіть під час поширення коронавирусной інфекції. В кінці квітня було скасовано мито за оформлення паспорта для мешканців так званих "Л/ДНР".

Щодо громадянства та прописки в РФ у "високопоставлених" осіб окупаційних адміністрацій – це свідчить про те, що такі люди усвідомлюють свою провину перед державою Україна, і готують грунт під свій умовний Ростов. Російська Федерація давно стала притулком для зрадників нашої країни.

Важливий юридичний аспект – всі ці "керівники", "уповноважені" і т.д. не є представниками ОРДЛО. Це представники виключно держави-окупанта і агресора".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!