ДУМКИ

Юрій Кочевенко : Росію можна і потрібно перемагати на всіх фронтах

10-06-2020 09:06

0

Юрій Кочевенко

військовий і політичний експерт, директор Міжнародного Центру протидії російській пропаганді

Секретар РНБО України Олексій Данилов заявив, що Російська Федерація є штучним утворенням і рано чи пізно розвалиться. Причому не виключив, що це станеться «за нашого життя». Ветеран, військовий і політичний експерт директор Міжнародного центру протидії російській пропаганді Юрій Кочевенко оцінив для видання «Коментарі» ці висловлювання

"Така заява з вуст одного з вищих керівників держави демонструє нездатність нинішньої української влади повірити в можливість перемоги свого народу. А також – відсутність стратегії перемоги. Тому, мовляв, нам залишається тільки чекати, коли країна агресор розвалитися сама.

Цей психологічний бар'єр може мати для України дуже сумні наслідки. Так звана російська міць значно перебільшена зусиллями кремлівської пропаганди.

Росію можна і потрібно перемагати на всіх фронтах – і військовому, і дипломатичному, і економічному, і інформаційному. Але для цього потрібно, в першу чергу, повірити у власний народ.

А пасивно очікувати, поки ворог сам по собі зникне – це позиція слабка.

Так, РФ – це імперія. І – так, будь-яка імперія рано чи пізно розпадається. Чекає ця доля і Росію. Але коли це станеться, що в цей момент буде з нами – залишається питанням. А діяти треба вже зараз, щоб бути готовими і не упустити історичний шанс, якщо він настане".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!