ДУМКИ

Іван Ліптуга : В Одесі спостерігаються «кусюча» оренда житла і згубна звичка деяких підприємців

11-06-2020 17:06

0

Іван Ліптуга

президент Національної туристичної організації України

Президент Національної туристичної організації України (НТОУ) Іван Ліптуга розповів виданню «Коментарі», як у зв'язку з корона-кризою змінилися ціни на вітчизняних курортах цього літа

"Літо-2020 у всьому світі почалося з поступового виходу з карантину та активізації внутрішнього туризму. Проте досі немає остаточного розуміння, коли повноцінно запрацює внутрішнє залізничне, автобусне та авіаційне сполучення, коли буде відновлено розклад – і можна буде спокійно планувати відпустки і уїкенди у різних регіонах України.

Щодо цін, поки можна спостерігати в курортних регіонах приблизно торішній рівень сезонних літніх тарифів. Під час карантину багато жителів столиці та інших міст, не розуміючи до кінця, як довго буде тривати ізоляція, зняли в оренду будинки і квартири біля моря в Одесі і області. Це помітно підвищило попит і відповідно ціни на оренду житла на весь літній сезон.

У готелях поки такий ажіотаж не спостерігається, за винятком хіба що тих, які розташовані безпосередньо на узбережжі або в пляжній зоні. Ціни в деяких прибережних готелях Одеси досягають 250-300 доларів за стандартний номер з видом на море. Але при цьому в хороших 3-х - 4-х зірках в центрі міста можна зупинитися за 35-50$.

Спостерігається згубна звичка деяких підприємців індустрії гостинності і розваг Одеси намагатися за два місяці короткого літнього сезону заробити гроші, яких вистачить до наступного літа".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!