ДУМКИ

Михайло Агранат : Не подобаються закони, порядок і традиції чужої країни - сиди вдома!

17-06-2020 13:06

0

Михайло Агранат

капітан команди КВК «ДПІ», президент Всеукраїнської молодіжної Асоціації «КВК України»

Капітан команды Клубу веселих та кмітливих (КВК) «ДПІ» (Донецький політехнічний інститут»), що блищала в 90-х, президент Всеукраїнської молодіжної Асоціації «КВК України» Михайло Агранат висловив виданню «Коментарі» думку щодо допуску та недопуску на територію нашої країни ряду російських артистів, включаючи зірок КВК

Днями стало відомо, що Міністерство культури України виключило з "чорного списку" російську телеведучу і актрису, колишню зірку КВК, учасницю Comedy Woman Катерину Варнаву, яка відвідувала анексований Крим. Їй дозволили відвідувати Україну.

 Ось, що думає про практику "чорних списків" щодо артистів Михайло Агранат:

"По Варнаву, та не тільки... Артист – він тільки на сцені і в кадрі артист. А коли він висловлюється на загальнополітичні або загальнолюдські теми – він звичайний громадянин. І в цьому випадку я б не ділив на артистів і не артистів. Не подобаються закони, порядок і традиції чужої країни – сиди вдома!

Всі, кому не подобаються закони, порядок і традиції України, ті, публічні люди, які про це висловлюються публічно, не повинні допускатися в нашу країну. Нехай сидять у себе і стежать за порядком в своєму будинку. А артист він або не артист – яка різниця.

Тому, наявність таких списків я вважаю цілком логічним. І Мінкульт не повинен викреслювати з цих списків, поки суб'єкт публічно не змінить свою точку зору".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!