ДУМКИ

Юрій Горбунов : Для української кіноіндустрії важливу роль зіграла заборона на в'їзд в Україну російським акторам

23-06-2020 15:06

0

Юрій Горбунов

телеведучий 1+1 (Голос країни, Танці з зірками), актор, креативний продюсер

Телеведучий 1 + 1 (Голос країни, Танці з зірками), актор, креативний продюсер Юрій Горбунов оцінив на прохання видання «Коментарі» перспективи українського кіно. Зокрема, що потрібно зробити, щоб наші стрічки були успішними і всередині України, і за її межами

"Потрібно добре фінансувати кіно. У нас є робочий потенціал – режисери, оператори, сценаристи, техніка. Але у нас немає таких бюджетів, щоб робити кіно, яке будуть дивитися у всьому світі. Фінансове питання тут має велике значення. Але сподіваюся, що державні пітчинги (усна або візуальна презентація кінопроекту з метою знаходження інвесторів, готових фінансувати цей проект - прим. ред.) та наші приватні кошти, які отримують фільми у вигляді спонсорства, інвестицій, допоможуть нашому кіно стати гідним всесвітнього кінотовариство.

Для української кіноіндустрії важливу роль зіграа заборона на в'їзд в Україну російським акторам з 2014 року. У підсумку наші українські артисти нарешті отримали можливість проявляти себе в головних ролях. І, як показує практика, вони у нас талановиті, і можуть втілюватися в різних персонажів. А раніше їм продемонструвати свій талант було важко, тому що всі головні ролі отримували російські актори. Це стосується і наших режисерів, і продюсерів".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!