ДУМКИ

Семен Кабакаев : Питання безпеки не є ключовим для керівників України

14-07-2020 07:07

0

Семен Кабакаев

координатор в "СтопТеррор"

Координатор в «СтопТеррор» Семен Кабакаєв оцінив для видання «Коментарі» роботу української влади в ракурсі боротьби з тероризмом і з окупацією Донбасу і Криму

"З початку роботи нового парламенту і монобільшості (дострокові вибори Верховної Ради 9 скликання відбулися 21 липня минулого року, а працювати ВР почала в кінці серпня – ред.) питання безпеки не є ключовим для керівників України.

На призначенні голови СБУ у ВР було проголошено, що розпочнеться реформа СБУ, і, нарешті, вона стане повноцінною спецслужбою. На жаль, цього не сталося. Не підсилили функції Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Головного управління розвідки та інших підрозділів, які дають відсіч агресору не тільки на сході держави, а й на всій території України.

У Кремля є план дестабілізації нашої країни на політичному, економічному і соціальному рівні. І в Україні повинні розвиватися механізми в профільних відомствах, які зможуть ефективно протидіяти.

У мене складається враження, що все, що залишилося з часів Петра Порошенка – так і не чіпали у сфері безпеки. За минулі п'ять років було зроблено багато роботи, але ще багато чого не встигли. Нова влада навіть не збирається за це братися.

Все стоїть на місці. Державні механізми працюють за інерцією".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!