ДУМКИ

Дмитро Шпенов : Закон про легалізацію грального бізнесу в Україні нагадує "п'яний бюджет" в СРСР

04-08-2020 11:08

0

Дмитро Шпенов

народний депутат України VI - IХ скликань

Народний депутат України VI - ІХ скликань Дмитро Шпенов розповів виданню "Коментарі", чому президент України повинен ветувати переданий йому ще 28 липня на підпис закон про легалізацію грального бізнесу

"Благими намірами вимощена дорога в пекло. Власне таким крилатим висловом можна охарактеризувати прийнятий закон про легалізацію грального бізнесу.

Так, він покликаний наповнити державний бюджет – це дуже важливе питання в умовах дефіциту. Але він не повинен наповнюватися за рахунок кишень українців.

По суті, цей закон нагадує так званий "п'яний бюджет" в СРСР, коли пияцтво навіть заохочувалося. Ми можемо зіткнутися з тим, що походи в ігрові автомати будуть цілеспрямовано пропагуватися. Наприклад, наші діти замість того, щоб витрачати гроші в їдальні, будуть їх програвати в автоматах. А далі формується залежність, проблеми в сім'ях. Це – пряме розбещення суспільства.

Україна не настільки багата держава, щоб легалізувати подібні сфери".

***

Раніше про недосконалість прийнятого закону про легалізацію грального бізнесу виданню "Коментарі" розповіла експерт грального бізнесу Олена Мочалова.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!