ДУМКИ

Михайло Железняк : Зеленський живе у віртуальній реальності

06-08-2020 08:08

0

comments2551

Михайло Железняк

директор Київської академії політичних перспектив

Директор Київської академії політичних перспектив, політичний експерт Михайло Железняк висловив виданню "Коментарі" думку, що перспективи у партії "Слуга народу" на місцевих виборах – похмурі, а президента тримають у "теплій ванній"

"Все частіше риторика Зеленського дублюється низкою ЗМІ, які, схоже, стали "ручними" для Офісу президента. І раніше говорили про якусь "теплу ванну" для президента. Але зараз, як мені здається, цей ефект тільки посилюється. Посилюється у тому плані, що оточення президента (зокрема, заступник голови ОП Кирило Тимошенко) нав'язує Зеленському якусь віртуальну реальність. У ній-то Зеленський і живе.

Спроба вхопитися за соломинку, влаштувавши шоу з тим же луцьким терористом - це невдала спроба радників не те що підняти, а зберегти існуючий рейтинг глави держави.

Ну і саме неприйнятне те, що до виборів залишилося менше трьох місяців, а у партії влади досі немає жодного опорного штабу. Ті, які з'являються, створюються виключно під вибори. Робота з виборцями весь рік не велася. Що неминуче позначиться на результаті".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!