ДУМКИ

Руслан Соболь : Другої хвилі обмежувальних заходів український бізнес може не пережити

07-08-2020 11:08

0

Руслан Соболь

голова Асоціації малого і середнього бізнесу

Зростання захворювання коронавірусом призводить до посилення карантину в ряду регіонів України. Голова Асоціації малого і середнього бізнесу Руслан Соболь висловив виданню «Коментарі» думку, що не можна зупиняти роботу реального сектору

"Ні в якому разі не можна обмежувати роботу малих і середніх підприємств. Звичайно, вони повинні працювати з дотриманням усіх заходів безпеки, що зберігають здоров'я громадян. Але реальний сектор повинен працювати!

Другої хвилі обмежувальних заходів, типу тієї, що була навесні, більшість з представників реального сектору, малого і середнього бізнесу, може просто не пережити. З усіма витікаючими звідси наслідками - зростанням безробіття, зниженням внутрішнього валового продукту, рецесією економіки.

І це все – на тлі нового витка кризи, який вже починається. Він і так вдарить по багатьом. Але якщо у нас ще й почнуть адміністративними рішеннями зупиняти роботу малого і середнього бізнесу – отримаємо виток проблем в посиленому вигляді".

***

Відзначимо, що 6 серпня в Україні зафіксовано новий антирекорд за кількістю випадків інфікування: за добу COVID-19 виявили ще у 1453 пацієнтів.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!