ДУМКИ

Поліна Логунова : Дайте бій депресії і освоюйте нові професії

07-08-2020 16:08

0

comments1134

Поліна Логунова

телеведуча, актриса, автор програми схуднення "Програма Преображення"

Все літо ми живемо в карантині. І є підозри, що восени-взимку буде навіть гірше. Як не впасти в депресію з приводу загальної нерайдужної картини (пандемія, криза, ризик втрати роботи, а то і втрата її)? Своєю думкою з виданням "Коментарі" поділилася телеведуча, актриса, автор програми схуднення "Програма Преображення" Поліна Логунова

"Щоб не впасти в депресію, потрібно оточувати себе позитивними новинами, зайнятися відкладеними справами. І прийняти той факт, що нерви – ну нічого не здатні змінити. Тільки погіршити здоров'я, а це точно – не на благо.

Втрата роботи – найприкріше в цій ситуації. Так що саме час освоювати нові професії. Паніка не вирішить проблеми, а от думки – чим ще можна займатися, точно займуть вільний час і допоможуть просуватися вперед".

***

Нагадаємо, що 6 серпня в Україні оновився антирекорд за кількості випадків інфікування COVID-19.

У зв'язку з новими даними по коронавірусу, в Україні оновили і мапу з зонами, в яких повинні діяти ті чи інші правила адаптивного карантину.

Голова Асоціації малого і середнього бізнесу Руслан Соболь впевнений, що другої хвилі обмежувальних заходів український бізнес може не пережити.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!