ДУМКИ

Михайло Агранат : Гумор на тому чи іншому телеканалі роблять, орієнтуючись на побажання господарів

20-08-2020 15:08

0

Михайло Агранат

капітан команди КВК «ДПІ», президент Всеукраїнської молодіжної Асоціації «КВК України»

Своєю думкою про нинішній стан українського теле-гумору з виданням «Коментарі» поділився капітан команди КВК «ДПІ» (Донецький політехнічний інститут »), що блищала в 90-х, президент Всеукраїнської молодіжної Асоціації «КВК України» Михайло Агранат

"Кожен канал належить олігархові з відомою політичною спрямованістю. Тому люди, які роблять гумор на тому чи іншому телеканалі, роблять його, орієнтуючись на побажання господарів.

Саме тому я практично перестав дивитися український теле- гумор. З усього, що є зараз, мені найближче "Дизель-шоу" (виходить на телеканалі ICTV - ред.). Хоч я і не їх вікова аудиторія, вони працюють на більш молодих. Але розумію, чим вони беруть.

Мені не подобався період "квартальскій" (мова про шоу телеканалу 1 + 1 "Вечірній квартал", звідки стартував в президенти Володимир Зеленський - ред.), коли на одному прийомі відпрацювали майже 10 років. Одні і ті ж політичні образи - Юля, Вітя, Юра, Льоня. Все на одному ходу ... Не шукали нових підходів. І я перестав їх дивитися давно. Втратив до цього інтерес.

"Лігу сміху" (проект Квартал 95, виходить на 1 + 1 - ред.) намагався дивитися, але не дуже мені близький формат цієї програми. Це скомпільований формат, злизаний з ряду телешоу... Основними героями програми є не команди, а члени журі. І основна інтрига - чи встане цей самий член журі, чи не встане. Багато ефірного часу йде на те, щоб показати їх емоції, реакції, як вони переглядаються. А потім вони ще й виходять на сцену, де молоді люди крутяться навколо них, немов на підтанцьовці. Хоч саме команда повинна бути в центрі уваги".

***

Раніше Михайло Агранат взяв участь в опитуванні "Коментарів", присвяченому справжній дружбі.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!