ДУМКИ

Антон Рудич : Важливо, щоб одні види туризму не замінювалися в Україні іншими

23-09-2020 16:09

0

Антон Рудич

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запропонував провести в нашій країні туристичний форум Всесвітньої туристичної організації. І присвятити його, зокрема, тематиці внутрішнього і зеленого туризму. Президент Української асоціації туристичних агентств Антон Рудич прокоментував цю пропозицію виданню «Коментарі»

"Тема внутрішнього туризму, так само як зеленого туризму - правильна, потрібна. Особливо це актуалізувалося у зв'язку з закриттям кордонів через коронавирус. Ці напрямки потрібно розвивати, форуми проводити. Ось тільки, проводячи такі заходи, влада повинна паралельно забезпечити країну гідними дорогами, відповідною інфраструктурою. Все інше вже - на рівні приватного бізнесу, який здатний обслужити і внутрішній ринок, і іноземців.

Зелений туризм варто розвивати, звичайно. Маючи Карпати - сам бог велів. Хоч це і не такий масовий вид туризму, але - має перспективи.

Ще важливо, щоб одні види туризму не замінювалися в Україні іншими. Коли у нас намагаються з країни зробити копію Туреччини або Єгипту - це виглядає смішно. Треба враховувати, коли і хто використовує той чи інший вид туризму. Неправильно дітям, які рвуться влітку на море, пропонувати поїхати повивчати фортеці.

Всі види туризму доповнюють один одного - і повинні співіснувати. А для цього потрібно виробити стратегію. Наскільки мені відомо, зараз над такою ведеться робота. Так що, сподіваюся на рух в цьому напрямку".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!