ДУМКИ

Дмитро Деркач : Навіть самі новини про те, що кінотеатри закривають, завдають величезної удар

16-10-2020 12:10

0

Дмитро Деркач

співвласник мережі кінотеатрів "Планета Кіно"

Співвласник мережі кінотеатрів «Планета Кіно» Дмитро Деркач прокоментував рішення влади знову закрити кінотеатри, фітнес-центри і спортзали

"Читаю новини і прозреваю від ідіотизму нашої влади.

Незважаючи на те, що Харків з 19 жовтня потрапляє в червону карантинну зону, громадський транспорт в місті буде продовжувати працювати в звичайному режимі. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

"Транспорт ми не зупиняємо. Заклади харчування працюватимуть до 20:00, ми закриваємо кінотеатри, фітнес-центри і спортзали", - зазначив Кучер.

За його словами, торгово-розважальні центри будуть працювати до 20:00.

У чому логіка? В чому сенс? Яка мета такого закриття? Ковід не заразний до 20:00?

В кінотеатрах дотримується дистанція, все моємо і дезінфікуємо, величезні приміщення з великим об'ємом повітря, воюємо з клієнтами, щоб вони носили маски. В кінотеатрах зараз явно безпечніше, ніж в ресторанах, магазинах і, звичайно, безпечніше, ніж в громадському транспорті. Транспорт, школи, ВНЗ - це найбільші джерела поширення вірусу.

Як можна закривати бізнеси і залишати працювати транспорт, що це дасть? У чому сенс такого вибіркового закриття?

Перший локдаун в нормальних країнах потрібен був для того, щоб підготувати лікарні до ковіду, вони закупили препарати, техніку, створили додаткові ліжка. Що зробили у нас за локдаун? Що він дав Україні?

І до чого зараз це закриття деяких бізнесів? Люди втратять роботу, бізнеси будуть закриватися і не будуть платити податки.

Ми будемо чинити опір таким ідіотським рішенням. Прошу підтримки, репоста, публікацій.

Навіть самі новини про те, що кінотеатри закривають, уже й так завдають величезного удару по нам в цей жахливо складний період. Ми вже півроку в збитках, а тепер нас вирішили остаточно добити".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!