ДУМКИ

Руслан Соболь : Українська економіка може отримати нове життя

20-10-2020 11:10

0

Руслан Соболь

голова Асоціації малого і середнього бізнесу

Найближчим часом до Верховної Ради мають намір внести президентський законопроект про "нульову декларацію" (або про амністію капіталів). Глава Асоціації малого і середнього бізнесу Руслан Соболь висловив виданню "Коментарі" думку, що запрацювати цей закон може лише в зв'язці з іншим - не менш важливим

"Дійсно, глава комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Даін Гетманцев запевняє, що президент Володимир Зеленський намір внести до парламенту законопроект про амністію капіталів. І цей закон потрібен. Але сам по собі він спрацює гірше, ніж в зв'язці з законом про податок на виведений капітал (ПнВК).

Саме амністія капіталів + ПнВК = перезавантаження української економіки. Нам потрібно змусити гроші, які вкрадені, виведені, заховані усередині країни - працювати на українську економіку.

Силою ці гроші вже не повернути. Але за допомогою цих законів можна їх легально залучити в економіку України. Ухвалення двох цих законів - це фактично нове життя для української економіки".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!