ДУМКИ

Олена Мочалова : Мільярди в український бюджет від грального бізнесу отримати цілком реально

21-10-2020 15:10

0

Олена Мочалова

голова ГО "Підтримка легалізації грального бізнесу в Україні"

Президент Володимир Зеленський під час щорічного послання до Верховної Ради заявив, що очікує, що в 2021 році держбюджет отримає 5 млрд грн від легалізації грального бізнесу. Глава ГО "Підтримка легалізації грального бізнесу в Україні" Олена Мочалова висловила думку, наскільки це реально

"Думаю, що обіцянка президента, стосовно отримання 5 млрд грн до бюджету з грального бізнесу, цілком реальна. Саме таким надходження повинно було бути в 2019 році. Тоді не було б дефіциту в 4,5 млрд грн дефіциту в бюджеті на 2020 рік.

Але дуже важливим залишається прийняття законопроекту про внесення змін до Податкового кодексу щодо грального бізнесу. Великі світові гравці чекають розуміння економіки грального бізнесу в Україні загалом. Для них важливе податкове навантаження.

Якщо податковий закон приймуть і державний модуль онлайн моніторингу в Україні запрацює, тоді надходження в бюджет в 5 млрд в майбутньому році цілком можливі".

***

Раніше голова Всеукраїнського об'єднання роботодавців галузі відпочинку і розваг Ігор Макієвський розповів, що є кілька причин, чому затягується запуск грального ринку в Україні.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!