ДУМКИ

Андрій Клочко : Як побороти корупцію в Україні

29-10-2020 10:10

0

Андрій Клочко

народний депутат України IХ скликання

Народний депутат (фракція «Слуга Народу») Андрій Клочко розповів виданню «Коментарі», чому не виходить побороти корупцію - і що робиться в цьому напрямку

"Дійсно, як показала практика, створення численних антикорупційних органів та наділення їх широкими повноваженнями, не призводить до автоматичного зниження рівня корупції.

Тому, як казав класик, потрібно "дивитися в корінь". А саме – усувати передумови виникнення корупції, спрощувати та робити прозорими процедури, ліквідовувати бар’єри.

Зокрема, Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, який я очолюю, працює над реформуванням системи державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Наша мета – створення Єдиної електронної системи у сфері містобудування. З однієї сторони, це сприятиме спрощенню процедур, створенню можливостей зареєструвати онлайн початок та завершення будівництва об’єктів. А з іншої – за рахунок доступності та відкритості інформації – полегшить контроль за незаконними забудовами та іншими порушеннями у сфері містобудування".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!