ДУМКИ

Ганна Крисюк : Про українських жінок в бізнесі і політиці

02-11-2020 14:11

0

Ганна Крисюк

засновник журналу «Бізнес WOMAN» і міжнародного жіночого клубу BUSINESSWOMAN Club

Думкою про роль жінок в українському бізнесі і політиці з виданням «Коментарі» поділилася засновник міжнародного глянцю Бізнес WOMAN і міжнародного клубу BUSINESSWOMAN Club Анна Крисюк

"Роль жінки в українському бізнесі і політиці - колосально велика. Адже Україну в світі сприймають як жінку. І це сприйняття має бути підкріплено інтелектом, шармом, грацією, етикою і культурою. І, звичайно, правильними рішеннями і кроками держави.

Українській жінці набагато легше донести ту чи іншу думку на геополітичному рівні. Радує, що жінок в нашій політиці з кожним роком - все більше. У 2020-му простежувалася особливо велика активність, в тому числі на місцевих виборах.

Ми щороку проводимо великі бізнес-форуми. І - все більше жінок, які прийшли в сферу політику або збираються туди. Вони готові брати на себе відповідальність за людей, за позитивні зміни для майбутнього держави, майбутнього своїх дітей. Це жінки з дуже цікавими креативними ідеями. Було б чудово, щоб вони зайняли своє місце в українській політиці, де представники "старої школи" нічого нового, позитивного не несуть. В будь-якій роботі, в тому числі на державному рівні, важливо, щоб генерувалися нові ідеї.

Що стосується бізнесу, то наша команда (і журнал, і клуб) постійно спілкується з дуже успішними і сильними жінками. Причому, будучи запрограмованими на цілодобову роботу, віддаючи себе повністю бізнесу, жінка залишається жінкою - стежить за своїм зовнішнім виглядом, підкреслює жіночність.

Жінки в бізнесі не тільки не бояться приймати ризиковані рішення, але і - дуже соціально активні, соціально відповідальні. Багато хто віддає десяту частину доходів на соціально-значущі проекти. Адже у них є інстинкт матері, розуміння важливості зробити щось значуще в ім'я майбутнього, для підростаючого покоління.

Саме тому жінки приділяють більше уваги еко-тематиці. Понад 70% оргкомітету проекту Озеленення України - успішні в бізнесі, політиці, культурній діяльності жінки. І багато хто з них - учасниці міжнародного клубу BUSINESSWOMAN Club ".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!