ДУМКИ

Ірина Паламар : Битва за українську землю - для українців - триває

05-11-2020 17:11

0

Ірина Паламар

аграрний експерт, голова Асоціації тваринників України, голова ГО "Народний союз"

Конституційний суд України може визнати спірне відкриття ринку сг-землі - неконституційним. Голова Асоціації тваринників України, голова ГО "Народний союз" Ірина Паламар запевняє, що це буде правильне рішення

"Якщо прийняття закону про відкриття риках сільськогосподарської землі буде визнано Конституційним судом (роботу якого зараз намагаються паралізувати) таким, що не відповідає Основному закону - це буде перемога здорового глузду. Це буде абсолютно правомірне рішення, прийняте і по букві, і по духу закону. В інтересах держави і громадян, а не купки олігархів, зовнішніх кураторів і танцюючого під їх дудку як би президента України.

Нагадаю, що понад 80% українців виступає проти продажу землі іноземцям. Але в протягненому в порушення всіх норм законі дається можливість скуповувати землю банкам. За якими вже стирчать вуха іноземців. Уже підтягнуті певні фонди, які скупили банки. Вони будуть вливати туди фінанси, банки будуть скуповувати паї. У підсумку ми залишимося без землі, наші фермери будуть розорені. А весь прибуток, що отримується новими "господарями життя", буде йти в материнські компанії. Повз нашого бюджету. Повз сіл, селищ і міст, які могли отримати кошти на розвиток.

Численні посередники скуплять українську землю за копійки. Поки що це можна зупинити. Так що битва за українську землю - для українців - триває".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!