ДУМКИ

Сергій Дойко : Милованов в радниках у Єрмака - що тут не так

25-11-2020 15:11

0

Сергій Дойко

політичний оглядач, телеведучий

Телеведучий, медіаексперт, політичний експерт Сергій Дойко проаналізував для видання "Коментарі" новину про те, що колишній міністр з питань економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов став радником керівника Офісу президента України Андрія Єрмака

"Дивне призначення. Завжди не розумів теоретиків у владі. Теорія - це прекрасно, красиві слова або райдужні перспективи - вони завжди пестять слух. Але, це на побаченні з дівчиною пройде - солов'їна склад, а не на таких високих посадах, де вирішується доля країни.

Якщо людина крім теорії, вже будучи на високих владних позиціях, не змогла продемонструвати основного - щоб якість життя простих людей відчутно покращилася - то який сенс взагалі від його порад? Або тут причина в чомусь іншому криється, про що ми з вами можемо тільки здогадуватися?

У владу обранцями, радниками, радниками радників, навіть водіями повинні йти люди, які реально щось зробили і мають досвід роботи в реальному секторі. Інакше крім захмарних планів, які часто від реалій неймовірно далекі, нічого більшого не буде. Тільки реальна економіка, реальне виробництво, реальні роботяги з їх реальними проблемами можуть дати фахівцеві то, чого не дасть жодна теорія. Це - прагматизм, "фактор практики". Від цього, на мій погляд, завжди варто відштовхуватися, оцінюючи будь-яке призначення на будь-яку посаду в нашій країні.

Якщо "фактора практики" в призначенців ми не знаходимо, значить... у влади реально закінчилася "лава запасних". Як на мене, то у нинішньої влади вона закінчилася вже дуже давно. А, може, цієї лави і не було зовсім".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!