ДУМКИ

Анна Панова : Телебачення має ще більше дивувати

27-11-2020 15:11

0

Анна Панова

телеведуча

Телеведуча Анна Панова (ведуча новин "Сьогодні" на каналі "Україна"), яка з 2002 року працює на ТБ, розповіла виданню "Коментарі", як змінювався телеформат. А також спрогнозувала, як він може змінюватися в майбутньому

"Коли я починала на обласному телебаченні, ми працювали на касетах SVHS. "Betacam" я вже не застала (посміхається). У столиці в той час вже перейшли на "цифру". Зараз технології стрімко розвиваються. Замість касет у журналістів - картки, це значно спрощує роботу з відео.

Але головні зміни в тому, що активно розвивається Digital, соцмережі. І телебачення не може з цим не рахуватися. Ми теж робимо ставку на інтернет-аудиторію. Ми розуміємо, що багато до моменту нашого ефіру глядач вже прочитав сам в стрічках новин. Тому ми повинні ще більше дивувати, йти ще глибше в тему, щоб розповісти глядачеві, чим для нього обернеться та чи інша новина. І команда новин "СЬОГОДНІ" відмінно з цим справляється, про що свідчить багаторічне лідерство за рейтингами.

Що в майбутньому? Ще більше digital. Ми будемо спілкуватися з глядачем з усіх майданчиків, не тільки з блакитного екрану. Сподіваюся, до цифрових ведучих справа не дійде, адже телебачення - це емоція і спілкування. Це не підробити".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!