ДУМКИ

Ігор Кондратюк : Футбольний удар по Україні - таке враження, що об нас витерли ноги

02-12-2020 15:12

0

Ігор Кондратюк

телеведучий, продюсер

Телеведучий, продюсер, футбольний уболівальник і експерт Ігор Кондратюк прокоментував технічну поразку збірної України в матчі проти Швейцарії в Лізі націй. Нагадаємо, що наша команда була поміщена на карантин і не змогла вийти на поле

Українська асоціація футболу (УАФ) отримала мотиваційну частину рішення Апеляційного комітету УЄФА. Тепер у УАФ є 10 днів, щоб вивчити документ і подати позов до Спортивного Арбітражного суду в Лозанні. Оскільки перед останнім туром Україна випереджала Швейцарію на 3 очка і виграла в першому матчі 2: 1, рішення УЄФА відправило нашу збірну на останнє місце і, як наслідок, в Лігу "В" Ліги націй.

Свою оцінку цій ситуації дав "Коментарям" Ігор Кондратюк:

"Перш, ніж критикувати УАФ і не тільки, говорити, що "всі козли і все - зрада", потрібно знати правила, згідно з якими УЄФА проводить в цьому році змагання в Лізі націй з урахуванням коронавирусной пандемії.

Я читав різні коментарі. У тому числі в стилі "капець, все пропало", "нас зливають, тому що ми - це ми, а не Німеччина чи Іспанія".

Дійсно, таке враження, що об нас витерли ноги. Технічна поразка - абсолютно неприйнятний зі спортивної точки зору метод визначення результатів. Будемо чекати рішення суду...

У той же час, потрібно розуміти, що перехід в групу "В" - не щось таке, що може здаватися падінням української збірної. Нехай доведе свою здатність грати на рівні. У тому числі - на Євро-2020, перенесеному на майбутній рік (нагадаю, що ми безславно програли Північній Ірландії в 2016 році). І нехай спробує регулярно вигравати у країн типу Швеції, Туреччини, Угорщини".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!