ДУМКИ

Юрій Кочевенко : Якщо Путін пустить собі кулю в лоб - це буде несподіваний хід

04-12-2020 10:12

0

Юрій Кочевенко

військовий і політичний експерт, директор Міжнародного Центру протидії російській пропаганді

Ветеран, військовий і політичний експерт, директор Міжнародного центру протидії російській пропаганді Юрій Кочевенко оцінив для видання "Коментарі" заяви в стилі, що для врегулювання ситуації на Донбасі потрібен "несподіваний хід". А придумати його нібито можуть тільки президент РФ Володимир Путін з президентом України Володимиром Зеленським

"Якщо Путін пустить собі кулю в лоб - це буде несподіваний хід... А якщо серйозно - який може бути несподіваний хід в ситуації, коли одна держава напало на іншу, захопила військовим шляхом частину території, а потім робить вигляд, що тут про щось можна домовлятися?

Міркування про "нестандартні рішення", "цікаві ідеї" - не більше ніж спроба відвернути увагу від реалій. А саме: Росія - агресор, єдиний вихід - звільнення окупованих територій. Все інше - маніпуляції, спроба виправдати використання права сили замість міжнародного права.

Не слід плекати ілюзій, розраховувати на якісь ходи і плани. Треба розуміти, що це протистояння - надовго. І готуватися. Щоб, коли прийде час, звільнити нашу землю і наших людей. Приклад Азербайджану, який майже 30 років чекав звільнення частини свій території, говорить про те, що такий шлях - цілком реальний і можливий".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!