ДУМКИ

Діана Шабас : Covid 19 завдав відчутного удару по індустрії моди

07-12-2020 12:12

0

Діана Шабас

Міс Україна Земля 2019, професійна модель

Як ковід змінив фешн-індустрію? Які головні висновки слід зробити на майбутнє? Своєю думкою з цього приводу з виданням «Коментарі» поділилася Міс Україна Земля 2019, професійна модель Діана Шабас

"Скасування тижнів мод, закриті бутіки і санітайзер замість дорогого парфуму - це явно не казка, яку всі чекали до Нового Року. Епідемія Covid-19 завдала відчутного удару по індустрії моди. Тижні моди, які регулярно проводяться в світових фешн-столицях, поступово згасають.

Covid-19 обрушився на Італію як раз, коли я звідти летіла після тижня моди. Мені пощастило - і я там не застрягла на lockdown.

Дизайнер Джорджіо Армані навіть показував свою колекцію в порожньому залі, а інші одвічні світові бренди виступали онлайн.

Не виключено, що модні наряди в наступному сезоні будуть виглядати приблизно як уніформи...

Я постійно стежу за новинами сфери краси і мене дуже сумно, тому що можливий повний перехід показів у віртуальний режим. Не хочеться, щоб пропала ейфорія таких заходів - у них свій особливий шарм, який не передати на екрані.

Але, в той же час, ми виходимо зі своєї зони комфорту, що відкриває в багатьох нові креативні ідеї, раніше не зачеплені межі фантазії і багато чого іншого. Щоб в цьому переконатися, достатньо відкрити Instagram.

Б'юті-світ теж діє. Косметичні бренди випускають санітайзеи, візажисти і фітнес-тренери намагаються забезпечити нам звичний спосіб життя навіть на "віддаленці".

Я думаю, що в будь-якому випадку, якщо людина креативна, цілеспрямована і любить те, що робить - результат буде на заслуженому рівні. Головне бажання.

Тому, якщо раптом у нас нагряне "новорічний lockdown", не гайте часу, можливості розвиватися і придумувати щось нове! "



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!