ДУМКИ

Юрій Камельчук : Є депутати, які поділяють мою точку зору, але не готові її висловлювати публічно

16-12-2020 17:12

1

Юрій Камельчук

Народний депутат, партія "Слуга Народу"

Народним депутатом став на дострокових парламентських виборах 2019 року. У Верховній Раді став членом Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. У грудні 2020 року, в розпал пандемії, заявив, що COVID-19 - «це вигадана хвороба», також висловився проти вакцинації. Після цих слів на нього обрушилася лавина обурення від багатьох українців. Про своє бачення цієї проблеми, парламентарій розповів виданню "Коментарі".

"Після моїх слів про те, що COVID-19 є вигадкою, я почув, як слова підтримки, так і слова обурення. Подібні думки (про нереальність коронавируса - ред.) бувають і у моїх колег по парламенту. Деякі з них після моїх слів, підходили до мене, підтримували. Але не публічно.

Були й ті, хто просив більше аргументації. Я їм дуже детально пояснював, чому я так думаю. Вони просто не бачили відео, де я про це говорив, тому для них роз'яснював свою позицію. Іншими словами, є депутати, які поділяють мою точку зору, але вони не готові її висловлювати публічно.

Багато людей по-різному відреагували на мої слова. Але це лише говорить про те, що кожен має право висловлювати свою точку зору, навіть якщо вона відрізняється від іншої. Також вони можуть реагувати і на мої слова. Але я на це реагую спокійно".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!