ДУМКИ

Дмитро Золотухин : "Теплу ванну" Зеленського потихеньку наповнюють токсичною водою з Москви-ріки

24-12-2020 14:12

3

comments1703

Дмитро Золотухин

експерт з інформаційних технологій, заступник міністра інформполітики (2017-2019 рр)

Експерт Інституту постінформаційного суспільства, медіаексперт, заступник міністра інформполітики (2017-2019 рр) Дмитро Золотухін висловив виданню «Коментарі» думку, що президента Володимира Зеленського, а з ним і всю країну, можуть підштовхувати в російські обійми

"Можна, звичайно, стверджувати, що Володимир Зеленський свідомо веде Україну у прірву. Однак, десятки технократів і просто нормальних людей продовжують стверджувати, що “Вова просто недосвідчений, але правда хоче зробити щось хороше…”.

У зв’язку з цим, попрацюємо над гіпотезою про те, що Зеленського ведуть у прірву разом з Україною, переконавши його, що іншого шляху немає, бо “все це клятий Порошенко і його порохоботи”.

Нагадаю, що метою рефлексивного управління є створити такий комплекс мотивацій у об’єкта впливу (в даному випадку у Зеленського), який би забезпечив вигідну для маніпулятора поведінку об’єкта.

Метою Кремля та його локального виконавця Віктора Медведчука є - максимально відірвати Україну від західних партнерів (США та МВФ) та повернути у орбіту свого впливу.

Для цього Зеленського планомірно вводять у конфронтацію з “умовним Заходом” шляхом конструювання конфліктів з “соросятами” та “антикорупціонерами”. Так, наприклад, конституційна криза та “ТатаровГейт” можуть бути саме такими сконструйованими конфліктами.

Подання до Конституційного Суду України з вимогами про скасування декларування було зроблене депутатами ОПЗЖ. У призначенні токсичного Татарова на посаду заступника голови Офіса президента також прослідковується рука “крєпкіх хозяйствєнніков”.

На підтвердження цього слід згадати, що після початку конституційної кризи Віктор Медведчук одразу ж закликав Зеленського до розпуску парламенту та оголошення наступних виборів, на яких ОПЗЖ могло б ще більше посилити свій вплив та отримати більше мандатів.

У своєму інтерв'ю для Ендрю Крамера, журналіста The New York Times (колишнього керівника Юлії Мендель), Зеленський сказав, що він не зможе пояснити українцям відмову від закупівлі російської вакцини “Спутнік V”, якщо Захід не надасть свої вакцини. Це означає вірогідність того, що перемовини про закупівлю російського шмурдяка вже могли мати місце на найвищому рівні.

Після анонсування фільму Bellingcat про “операцію із затримання вагнерівців”, проросійські медіа в Україні сповістили про те, що Bellingcat, насправді, виконує замовлення західних спецслужб, які воліють покарати Андрія Єрмака за “звільнення Гончарука та його соросят”. Іншими словами, ОПЗЖ і Кремль яскраво демонструють, що у “ВагнерГейті” вони - на боці Єрмака, і хочуть вберегти його від “зовнішнього управління”.

Враховуючи усе вищевикладене, неважко припустити, що “теплу ванну” Володимира Зеленського потихеньку, але наполегливо наповнюють токсичною водою з Москви-ріки. Його найближчого соратника Андрія Єрмака наполегливо і відкрито штовхають в обійми ОПЗЖ, від чого він не дуже пручається.

Як говорить політолог Євген Магда у своєму інтерв’ю, “Медведчук приміряється до прем'єрського крісла в парламентській республіці”, яку для нього має переформатувати Володимир Зеленський. В одному зі своїх інтерв’ю заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко говорив, що соціологічні дослідження щодо такої реформи проводилися, однак не знайшли підтримки у респондентів. Однак, це свідчить про те, що питання, принаймні, обговорювалося у Офісі президента".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!